Wie ik ben.

Dankzij verschillende functies en rollen als bestuurder, directeur, (interim)manager en business consultant heb ik veel geleerd van en bij groeiende en veranderende organisaties. Op verschillende momenten ontstaan er uitdagingen die juist door een externe blik sneller en meer adequaat kunnen worden aangepakt.

In mijn verleden heb ik onder andere een Franse sushi keten opgestart en ontwikkeld in Nederland van 1 naar circa 25 vestigingen. Ook heb ik in 2017, als bestuurder directeur voor een Nederlands koffieconcept de gehele interne en externe organisatie opnieuw ingericht. Daarmee heb ik ervoor gezorgd dat de organisatie winstgevend is geworden en er een gezonde, stabiele basis is voor verdere groei van de organisatie.

In mijn verleden als business consultant heb ik tientallen ondernemers ondersteund en begeleid naar een succesvollere formule. Daarmee zorgend dat de ondernemers in staat zijn om de juiste beslissingen te nemen om hun organisatie te verbeteren of te starten.
Lijkt het je interessant en leuk om eens koffie te drinken en te praten over wat ik eventueel voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.

Bob Al Advies

Gevestigd te Den Haag

Werkgebied: wereldwijd

   +31 (0)6 - 149 580 29
  info@bobaladvies.nl